top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΝηπιαγωγείο Χωραφακίων

eTwinning 2022-23: "Beebot discovers the life cycles" - Παρουσίαση - Διάχυση προγράμματος

Έγινε ενημέρωση: 13 Ιουν 2023


Το φετινό ευρωπαϊκό eTwinning έργο "Beebot discovers the life cycles" ολοκλήρωσε τον κύκλο του! Τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρέα με τον Mr Cycle και το ρομποτάκι Beebot ανακάλυψαν 4 κύκλους ζωής, των ανθρώπων, των πιγκουίνων, των φυτών και της θαλάσσιας χελώνας. Το έργο έχει συνδεθεί και με τα εργαστήρια δεξιοτήτων και κάθε κύκλος έχει στοιχεία από προγράμματα καλλιέργειας δεξιοτήτων που έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα του ΙΕΠ. Στον κύκλο ζωής των ανθρώπων δόθηκε έμφαση στα συναισθήματα, στον δεύτερο κύκλο δόθηκε έμφαση στη σημασία του καιρού, στον κύκλο ζωής των φυτών στη δημιουργία χώρων πρασίνου μεσω εθελοντισμού και τέλος στον τελευταίο κύκλο τονίστηκε η προστασία των ζώων και των βιοτόπων τους.

Φυσικά, όπως σε κάθε έργο eTwinning, προηγήθηκαν οι συστάσεις , η δημιουργία μασκότ και λογότυπου και ακολούθησαν διαδικτυακές συναντήσεις μεταξύ των εταίρων. Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμμετοχές σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες δράσεις όπως η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού, η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας, η Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας και η Ημέρα της Γης.

Στην παρουσίαση που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του έργου μας




Και τώρα που τα θυμηθήκατε, ζητάμε την πολύτιμη βοήθειά σας! Θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας για το έργο μας με 2 μόνο λέξεις πατώντας εδώ ή σκανάροντας τον παρακάτω Qr code

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!


Update Ιούνιος 2023

Τα σχόλια των γονέων για το έργο φαίνονται στο παρακάτω συννεφόλεξο ⤵️

 

Ευχαριστούμε, επίσης, πολύ το ZarpaNews, το FlashNews και τα Χανιώτικα νέα που φιλοξένησαν το έργο μας στους ιστοχώρους τους!

Ευχαριστούμε και την εκπομπή "Καλό μεσημέρι" από το ΚΡΗΤΗTV για την πρόσκληση που μας έκαναν, αλλά και τη φιλοξενία τους!


103 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
awarded-etwinning-school-label-2021-22.p
in-action_-eimai-presveytis.jpg
codeweek_badge_2019.png
bottom of page