top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΝηπιαγωγείο Χωραφακίων

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning!

Έγινε ενημέρωση: 13 Ιουν 2023

Σήμερα είναι μια ακόμη ιδιαίτερη ημέρα για εμάς καθώς το έργο που επιλέξαμε να ασχοληθούμε πέρυσι καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το ART CODE", βραβεύτηκε με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αυτή τη φορά!


Το email που λάβαμε ήταν αυτό:

"Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας έχει βραβευτεί με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την εργασία στο έργο eTwinning "ART CODE". Αυτό σημαίνει ότι η εργασία σας, η εργασία των μαθητών σας και η συνεργασία με τους συνεργάτες σας πληρούσαν τα κριτήρια του Πλαισίου Ετικέτας Ποιότητας και έλαβαν υψηλή βαθμολογία.


Ως αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να διαδώσετε στον(στους) ιστότοπο(ες) σας και να το εμφανίσετε σε περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα παρουσιαστεί σε ειδικό χώρο στην Ευρωπαϊκή Σχολική Εκπαιδευτική Πλατφόρμα.


Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια και ελπίζουμε να συνεχίσετε να οργανώνετε έργα υψηλής ποιότητας με άλλους δασκάλους του eTwinning.


Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μας,

Η ομάδα του eTwinning"


Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σχολική Εκπαιδευτική Πλατφόρμα ESEP "Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αξιολογεί το έργο όλων των δασκάλων και των μαθητών που συμμετέχουν σε ένα έργο eTwinning. Τα έργα που λαμβάνουν Ευρωπαϊκό Σήμα Ποιότητας είναι αυτά με την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ αυτών που έλαβαν το Εθνικό Σήμα Ποιότητας. Αυτά τα έργα παρουσιάζουν παραδείγματα επιτυχημένης ευρωπαϊκής συνεργασίας.

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (CSS) σε εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν σε ένα έργο όπως αναφέρεται παρακάτω.

Ο δάσκαλος έχει προταθεί για την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας από τουλάχιστον έναν Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης, μετά από διαδικασία ελέγχου. Κάθε Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης προτείνει το 1/3 των βραβευμένων Εθνικών Ετικετών Ποιότητας με βάση τη βαθμολογία ποιότητάς τους.

Το έργο περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο εταίρους που έχουν λάβει την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας."


Πρώτη για εμάς Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας και η χαρά μας δεν περιγράφεται! Όταν ο όγκος της δουλειάς όλης της χρονιάς επιβραβεύεται με αυτόν τον τρόπο, σου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσεις να παλεύεις για αυτό που αγαπάς.... την εκπαίδευση των παιδιών μας!



23 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
awarded-etwinning-school-label-2021-22.p
in-action_-eimai-presveytis.jpg
codeweek_badge_2019.png
bottom of page