top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΝηπιαγωγείο Χωραφακίων

Ζήτω η αποκριά!!!


Κέφι, χορός, πάρτι, διασκέδαση, μασκαράδες, γέλιο, τσίκνισμα, παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια...ό,τι δηλαδή χρειάζεται για να περάσουμε τέλεια στις απόκριες, το διαθέταμε σε μεγάλο βαθμό.

Ξεκινήσαμε δυνατά με το αποκριάτικο πάρτι μας, στο χώρο του σχολείου, την Τσικνοπέμπτη, όπου μας επισκέφτηκε η κλόουν Μπέλα και μας διασκέδασε με παιχνίδια, μουσική και πολύ χορό. Η καλύτερη στιγμή μας, βέβαια, ήταν η ώρα της πινιάτας, την οποία χτυπούσαμε με πολλή δύναμη, ανυπομονώντας να σπάσει! Τελικά, μετά από πολλά δυνατά χτυπήματα τα καταφέραμε και όλοι τρέξαμε να μαζέψουμε όσες πιο πολλές γλυκιές λιχουδιές μπορούσαμε!

Τσικνοπέμπτη βέβαια και δεν θα μπορούσαμε να μην το τσικνίσουμε! Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Γονέων μας πρόσφερε δωρεάν τα σουβλάκια και ο μπαμπάς του Άκη μαζί με τον παππού του, τα έψησαν στην αυλή μας! Τα σουβλάκια ήταν τόσα πολλά που τρώγαμε, τρώγαμε και αυτά δεν τελείωναν!!! Εκτός, όμως από σουβλάκια εμείς τσικνίσαμε και με μανιτάρια!!!

Η Τσικνοπέμπτη πέρασε αλλά οι απόκριες συνεχίζονται με πολλά πολλά παιχνίδια....

Παιχνίδια Παιδαγωγικά

Συμμετρικός πίνακας για τη γωνιά των μαθηματικών

"Το καπέλο του κλόουν" για τη γωνιά της γλώσσας

Παιχνίδι Ψυχοκινητικό

"Γραμματοδρομίες με εμπόδια"

Ποια ομάδα θα σχηματίσει πρώτη τη λέξη "Απόκριες" ;

Παιχνίδια Διασκέδασης

"Παπουτσομπερδέματα"

Ποια ομάδα θα φορέσει πρώτη τα παπούτσια της;

"Χάσκα"

Αποκριάτικο παραδοσιακό παιχνίδι (όχι βέβαια με αβγό αλλά με λουκουμάκι!)

Και κάπως έτσι ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τις απόκριες για φέτος και να σας ευχηθούμε Καλή Σαρακοστή, αφού πρώτα πετάξουμε τους χαρταετούς μας που φέτος είναι συμμετρικοί!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

92 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
awarded-etwinning-school-label-2021-22.p
in-action_-eimai-presveytis.jpg
codeweek_badge_2019.png
bottom of page